Home > Over prijspuzzels
Puzzels

Over Prijspuzzels.nl

Prijspuzzels.nl is de puzzel site van online puzzelend Nederland en België! De site bevat een zeer groot aantal puzzels die voor fun zijn te spelen. Voorheen boden wij ook prijspuzzels aan, maar daar zijn we sinds begin 2014 mee gestopt. Prijspuzzels.nl heeft verschillende soorten puzzels online, waaronder doorlopers (woordzoekers) en legpuzzels (cijferlegpuzzels) en de sinds enige jaren zéér populaire sudoku puzzels. Het niveauverschil per puzzel maakt dat je lekker kunt ‘doorpuzzelen’ of dat je je hersenen flink mag laten kraken...!

Hieronder volgt een korte uitleg over de funpuzzels en het karakter van de website.

De fun puzzels

Je kunt onbeperkt fun puzzels doen, op diverse niveau’s. We voegen regelmatig nieuwe puzzels toe om de database nog groter te makenen en puzzelaars zoals jij nog meer puzzelplezier te laten hebben op onze website! Je kunt de funpuzzels het hele jaar door maken, op elk moment van de dag, waar je maar wilt en bovendien zijn ze allemaal gratis te maken. De uitslag van de funpuzzel krijg je direct nadat je de puzzel hebt ingevuld en op de uitslag button hebt geklikt. Je krijgt op de pagina met de uitslag te zien of je de puzzel goed hebt gemaakt en als dat niet het geval is, hoeveel fouten je hebt gemaakt. Bovendien wordt inzichtelijk welke fouten je hebt gemaakt!

Onder alle puzzelaars op deze website met een account (waaronder dus ook de funpuzzelaars met een account) wordt jaarlijks een cadeaubon weggegeven. Ook al bieden we dan geen prijspuzzels meer aan op deze website, je maakt zo toch nog een kans om ook een leuk prijs te winnen.

Maak nu een fun puzzel