Home > Prijzen
Puzzels

Prijzen

Noot: vanaf begin 2014 is het niet meer mogelijk om mee te doen aan prijspuzzels, deze bieden we niet maar aan. Je kunt dus ook niet meer mee puzzelen voor het winnen van een prijs, maar uiteraard wel onbeperkt blijven fun puzzelen!

Voorheen kon met alle lopende prijspuzzels op de website van Prijspuzzels een mooie prijs worden gewonnen. De prijs die bij een prijspuzzel werd weggeven hing onder meer af van de soort puzzel, de looptijd (een maand of een jaar), en de moeilijkheidsgraad. Over het algemeen kende elke prijspuzzel weer een (hele) andere prijs die ermee was te winnen. Alle goede inzenders van een prijspuzzel maakten kans op de met die puzzel te winnen prijs!

Vaak was er met een deel van de lopende prijspuzzels een mooi geldbedrag te winnen, maar ook werden er regelmatig boekenbonnen, wellness arrangementen, dagjes weg, wijn- en bierpakketten en allerlei bonnen weggegeven onder de winnaars. Bij bonnen kun je naast boekenbonnen onder andere denken aan VVV cadeaubonnen, bioscoopbonnen en tijdschriftenbonnen. Ook waren er af en toe Apple producten te winnen, en andere leuke gadgets. Prijspuzzels streefde naar een ruim en gevarieerd prijzenpakket afgestemd op jong en oud, en zowel op Nederland als België. Iedere maand waren er weer nieuwe prijzen te winnen, met weer geheel nieuwe puzzels.

Je kon elke prijspuzzel maar é&eacuten keer maken/oplossen gedurende de looptijd. Hoewel we zijn gestopt met het aanbieden van prijspuzzels (en je dus ook niet meer kunt puzzelen voor prijzen) kun je wel nog onbeperkt funpuzzels maken, hetgeen we je dan ook van harte aanbevelen!